Ποιοτικές υπηρεσίες

Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες σε όλη την επικράτεια με συνεργαζόμενα γραφεία στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή και στις άλλες πόλεις.

Δείτε περισσότερα

Πλήρης νομική κάλυψη.

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αγοραπωλησίες, κληρονομικά, διαχείριση περιουσίας, εισπράξεις συναλλαγματικών, επιταγών και μισθωμάτων, διεκδίκήσεις αποζημιώσεων

Δείτε περισσότερα

Λύσεις σε όλα τα νομικά προβλήματα!

Εξειδίκευση σε Αστικό, εργατικό, εμπορικό και ποινικό δίκαιο, οικονομικά εγκλήματα, εγκλήματα κατά της ζωής και τροχαία ατυχήματα.

Περισσότερα

Εξειδικευμένη νομική προστασία!

Οι πελάτες μας καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομικής επιφάνειας. Βασικό κριτήριο για την επιλογή των υποθέσεων δεν είναι το οικονομικό ενδιαφέρον….

Περισσότερα

Βιογραφικό

Ναταλία Π. Ορφανουδάκη:

natalia-2Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000 . Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας από το 2003. Ειδικεύεται σε υποθέσεις Εμπορικού, Αστικού και Ασφαλιστικού Δικαίου. Διατελεί Νομικός σύμβουλος σε ασφαλιστικές εταιρίες ( ALLIANZ A.E.G.A, ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ και DAS HELLAS ) καθώς επίσης και στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως νομική σύμβουλος. Διατελεί συνεργαζόμενος δικηγόρος της ΕΚΠΟΙΖΩ με ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα υπερχρέωσης αλλά και ευρύτερου τραπεζικού δικαίου. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων. Μιλάει Αγγλικά.