Ποιοτικές υπηρεσίες

Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες σε όλη την επικράτεια με συνεργαζόμενα γραφεία στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή και στις άλλες πόλεις.

Δείτε περισσότερα

Πλήρης νομική κάλυψη.

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αγοραπωλησίες, κληρονομικά, διαχείριση περιουσίας, εισπράξεις συναλλαγματικών, επιταγών και μισθωμάτων, διεκδίκήσεις αποζημιώσεων

Δείτε περισσότερα

Λύσεις σε όλα τα νομικά προβλήματα!

Εξειδίκευση σε Αστικό, εργατικό, εμπορικό και ποινικό δίκαιο, οικονομικά εγκλήματα, εγκλήματα κατά της ζωής και τροχαία ατυχήματα.

Περισσότερα

Εξειδικευμένη νομική προστασία!

Οι πελάτες μας καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομικής επιφάνειας. Βασικό κριτήριο για την επιλογή των υποθέσεων δεν είναι το οικονομικό ενδιαφέρον….

Περισσότερα

Συνεργάτες

Για τον ορθό και απόλυτα επιτυχή χειρισμό των υποθέσεων εκείνων, οι οποίες, εκτός από την νομική επιστήμη και εμπειρία, απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και σε διάφορους άλλους τομείς, το Γραφείο μας συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες και τεχνοκράτες (οικονομολόγους, φοροτεχνικούς, λογιστές, μηχανικούς, γραφολόγους, ιατρούς κ.λ.π.). Η συνδρομή των ανωτέρω ειδικών εξωτερικών συνεργατών μας στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων αξιοποιείται πλήρως, χάρη στη δική μας πολυετή δικαστηριακή και εξωδικαστηριακή πείρα και την άριστη νομική κατάρτισή μας, που μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε με επιτυχία την τελική συνθετική εργασία, ούτως ώστε να σχεδιάζεται και να εκτελείται με τον καλύτερο τρόπο η υποστήριξη των υποθέσεων στα Δικαστήρια, αλλά και η διαπραγματευτική μας θέση και τακτική στην εξωδικαστική επίλυση των διαφορών.